Vacature: Constructie-/Machinebankwerker

Almex is producent van extruders en expanders. Deze enkelschroefs machines zijn wereldwijd in gebruik in de huisdiervoeder- en diervoederfabrieken.

Organisatie
Almex is onderdeel van de Triott Groep. Iedere werkmaatschappij binnen de Triott Groep is gespecialiseerd in een of meer aspecten die een rol spelen in het uitrusten van fabrieken voor productie van diervoeders (met inbegrip van huisdiervoeder en visvoeder). De unieke eigenschappen van iedere organisatie zorgen voor een maximale synergie, met voordelen op zowel machineniveau als bij turnkey-projecten.
Voor de organisatie zijn wij op zoek naar een:

CONSTRUCTIE-/MACHINEBANKWERKER – Fulltime
Locatie: Zutphen

Functie
De functie is gericht op het uitvoeren van constructie- en machinebank werkzaamheden, zoals b.v. lassen van stalen en rvs constructies, boren, slijpen, conventioneel draaien en frezen, als ook het uitvoeren van assemblagewerkzaamheden (o.a. monteren, demonteren, richten, controleren etc.).

Taken o.a.:

  • Het lezen van technische tekeningen, bewerkingsmachines in- en afstellen en onderhouden;
  • Het meten en controleren van de gemaakte onderdelen;
  • Het zorgdragen voor de uitvoering van de opgedragen technische taken (constructiebankwerkzaamheden als mechanisch verspanen en assemblage, diverse laswerkzaamheden, conventioneel draaiwerk en het verrichten van herstel draaiwerk) conform de vooraf met elkaar afgestemde veiligheidsnormen en kwaliteitseisen;
  • Het zorgdragen voor de eigen werkplek en de gebruikte gereedschappen volgens geldende normen.

Functie eisen:

  • Afgeronde MBO niveau 2 opleiding (techniek) of aantoonbare werkervaring op dit niveau
  • Goede uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands
  • Basiskennis van las- en bankwerkzaamheden is een pré
  • Proactief, flexibel, accuraat en netjes
  • Resultaatgericht, willen gaan voor kwaliteit een teamspeler

Interesse:

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten die zich verder willen ontwikkelen. Ook kandidaten die een leer-werktraject op MBO-3 constructiebankwerk willen doen, nodigen we uit te reageren. De organisatie valt onder de cao klein metaal. Indien je in aanmerking wilt komen voor deze functie, verzoeken wij je vriendelijk vóór uiterlijk vrijdag 28 september je CV met begeleidende motivatiebrief via de email te sturen naar HR@triott.com. Indien je vragen hebt, neem s.v.p. contact op met Anita Koelman 079-7600504.